Din frisör i TierpDin frisör i Tierp

Salong Claudia är din frisör i Tierp. Salong Claudia står för kvalitet, service och en stor portion inspiration. Motorn i verksamheten är jag, Claudia Eriksson. Jag brinner för yrket och älskar att göra förändringar, om något kan göras ännu lite bättre. Det viktigaste är att kunden blir nöjd och lämnar salongen med ett leende. En nöjd kund betyder: en kund som kommer tillbaka.

Kärnan i verksamheten är förstås “vanlig klippning”, att helt enkelt få till den där frisyren vi vill ha till vardags eller till fest. Men många kunder efterfrågar mycket mer än bara hårvård. Det kan handla om styling, permanent, färgning och mycket, mycket mer. Och det handlar om såväl kvinnliga som manliga kunder. Därför är Salong Claudia en komplett salong som erbjuder det som kunderna efterfrågar.

Det gäller att flytta gränserna för vad som är möjligt. Modebranschen förändras hela tiden och nya tekniker, produkter och trender är plötsligt ”det som gäller”. Salong Claudia är din frisör i Tierp och hänger alltid med i utvecklingen. Och just därför är Salong Claudia på kurser, utbildningar och visningar 1-3 gånger om året. I kontakten med branschkollegor, leverantörer, trendsättare och kreatörer utvecklas det där ”lilla extra” som hämtas i dialogen med kunderna. Sammantaget blir det en inspirerande mix av variation och skapande. Det blir helt enkelt extra roligt att öppna salongen på morgonen för att ta emot dagens första kund.

Certifikat och meriter

Jag, Claudia Eriksson, föddes i Chile och flyttade till Sverige med min familj när jag var fyra år gammal. Efter grundskola och gymnasial utbildning med inriktning på en språk-humanistisk linje fortsatte studierna i Salt Lake City, USA, där jag utbildade mig till frisör och hantverksyrkena Barbering och Cosmetology. Åter i Sverige fortsatte en ganska omfattande utbildning och jag kan idag stolt presentera meriter och certifikat:

Gesällbrev
Mästarbrev
Diplom i barbering, rakning kniv, trimning av skägg och forma skägg
Diplom i håltagning och näspiercing, Blomdal medical care
Utbildad kosmetolog
Utbildad nagelteraput. Req och OPI. Manikyr och manikyr med Gellack. ( nagelförläning i akryl)
Diplom i härdplastutbildning*

Tag kontakt med mig redan idag på telefonnummer 073 391 61 67 för rådgivning och mer information  eller boka en tid som passar dig.


*Avklarad härdplastutbildning innebär att uppfylla Arbetsmiljöverkets krav för användning av olika härdplaster. Dessa plaster används i många branscher i varierande omfattning. Arbetsmiljöverket ställer enligt AFS2014:43 krav på att utbildning ska genomgås vid användning av härdplaster så som cyanoakrylater, isocyanater och bisfenoler (epoxi) med flera. Dessa material finns i lim, akryl och gelé.

Spara